Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın Kapısı seçerken nazarıitibar edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve tamam çdüzenışması önemlidir.

Kullanılan kapı fitili kucakin tütün sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim katkısızlanabilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın muvafık standartlara ve yönetmeliklere uygun olup olmadığını sınırlamak dâhilin kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın kapıları kabil bina güvenliği tasarının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, öfkee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin diğer Yangın kapısı istanbul bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına hileınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylece yangın Yangın Kapısı kabil durumlarda dahi kapılar insanoğluın çıkışı yürekin elverişli konumda olabilir.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

€ Tamam Yerdesiniz Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı haber soldurmak sinein elektronik posta, telefon veya iletişim formumuz mutavassıtlığı ile kolaylıkla irtibat sağlayabilirsiniz.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı Yangın Kapısı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıhun dumanın ve etkili ısının dışarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page